maandag 19 september 2016

2016 Dikke banden Vette Tocht

Het was zaterdag en we gingen met de PV op pad voor een rondje vanuit Shimano City (Nunspeet) met instructeurs Folkert en Tom & Jerry. Bert was zo aardig geweest voor ons een Fat  Bike te reserveren... heel goed plan bleek achteraf :)

Wat een gave bikes zeg! rijdt als een tank, heerlijk in de bochten en soepel over mul zand en door de bagger (wel veel opspattende troep van dat mega profiel :) )

Hier wat foto's:
En dit was de route:

dinsdag 13 september 2016

2016 Mannenweekend - 10 sept wandeling


Jammer genoeg was de GPS even van slag vandaar dat het begin van de route er niet op staat...

Maar dat mocht de pret niet drukken en vol goede moed en jolijt stapten we richting de afgesproken theetuin waar we van een lekkere bak koffie genoten met een stukje taart.

De weg terug was lang, zwaar en vermoeiend, we konden ook nergens een doorsteekje maken ;)
Gelukkig kwam een ieder weer zonder blaren op de camping aan.

2016 Mannenweekend 11-sept MTB route


Een leuk stuk van de MTB route Apeldoorn, voor een groot deel nieuw voor ons allemaal want de route was nog niet zo lang geleden wat aangepast. Met de druppels op ons lijf en leden (van zweet en regen) reden we de heuvels op en over tot we er genoeg van kregen en als een sneltrein over het fietspad weer richting camping reden.

https://www.relive.cc/view/710079762

2016 Mannenweekend - 11-sept


Al weer een prachtige route van de hand van de wandelmeester JPO !
zeer gevarieerd en met prachtige uitzichten over de heide en met zicht op Radio Kootwijk alwaar we zelfs even binnen mochten kijken van de meneren. Om weer op krachten te komen genoten van een versnapering op het terras om daarna in volle draf de route te vervolgen. De kopgroep had er zin in want de snelheid werd aardig opgevoerd. Maar goed ook want het werd al laat. Precies op tijd voordat het eten koken begon waren we terug op de camping (toevallig).