dinsdag 2 oktober 2012

2 okt 2012 MTB Schoorl

Vandaag voor het eerst een keer de hele MTB route van Schoorl gereden. Natuurlijk wel eens stukken gereden in combinatie met een toertocht of Let's Ride door het PWN gebied maar nog nooit in zijn volledigheid achter elkaar de hele ronde. Het weer was prima alleen had ik al wat kilometers en hoogte meters (265m) in de benen want 's morgens met de kleine man op de rug (al met al plm 20kg) al zo'n 10km gelopen.

Natuurlijk een prachtige route die vooral bestaat uit single tracks en zo hier en daar een wat breder pad en 1 stukje verbindingsweg/fietspad. Aardig wat klimwerk (voor NH begrippen) en stukken mul zand waar het fanatieke onderhoudswerk goed is te zien  :)

Al met al een leuk rondje gefietst vanmiddag van zo'n 25km met 296hm.

Volgens de infoborden langs de route is deze route ook niet lang meer in deze vorm te rijden want er staat groot onderhoudswerk op het programma voor het bosgebied. Niet getreurd want er staan ook weer 2 nieuwe delen in de planning zodat het aantal kilometers (waarschijnlijk) alleen maar meer zal worden. Hoop dat de uitdaging ook erin blijft zitten.

Na afloop nog even van het uitzicht genieten aan de prachtige, ietwat onstuimige Noordzee kust.


Groets, Jaap





Geen opmerkingen:

Een reactie posten